Benvolgudes famílies,

 

Ens adrecem a vosaltres per donar-nos a conèixer, som un grup de pares il·lusionats  de Torrefarrera que volem donar un impuls a l’Ampa de l’institut aprofitant la renovació de junta que es produirà al començament del proper curs.

Es per això que ens agradaria que en la nova junta hi hagués representació de tots el pobles adscrits a l’Institut, per tal de copsar les necessitats que puguin sorgir al llarg del curs. A hores d’ara ja comptem amb els càrrecs necessaris per constituir-nos, però creiem necessari que hi hagi com a mínim, un vocal de cada poble.

Així doncs us animem a que us afegiu a aquest nou projecte o bé que ens feu arribar els vostres suggeriments al email de l’Ampa:  ampainstitut.torrefarrera@gmail.com.

 

Tanmateix us volem demanar el vostre parer sobre les activitats que estem pensant per al curs vinent i que en proposeu de noves si així ho considereu. Per aquest motiu és important que hi hagi representació de tots els pobles, per poder descentralitzar si s’escau algunes activitats. Podeu trobar més informació a la web de l’ampa: http://ampajoansola.cat/

Algunes de les  activitats que hem pensat són:

 • Activitats musicals:
  • Taller de Gralla.
  • Taller de Percussió.
  • Cant coral.
  • Creació d’agrupacions d’instruments de música moderna. (Alumnes que ja toquen instrument).
 • Anglès.
 • Mecanografia informàtica.
 • Estudi assistit.
 • Altres que pugueu proposar.(Al apartat CONTACTE de la web de l’ampa podeu proposar altres activitats en las que estarien interessats). ESPEREM LES VOSTRES PROPOSTES.  Esperant que hagi esta de vostre interès us desitgem que passeu un bon estiu.

 Ampa entrant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *